UPOZORNĚNÍ : ZMĚNA ČASOVÉHO PROGRAMU

0 comments

P1280461

Na základě četných žádostí závodníků z dopoledních kategorií, kteří chtějí ještě v rámci tréninku absolvovat  odpolední juniorský závod, se mění dopolední časový program následovně.

  • Start první kategorie je v 10 hodin
  • Další kategorie budou následovat po dojetí předchozí kategorie – tzn. že očekávaný čas společného startu mladších/starších žáků/žákyň, kadetů/kadetek může být o 30-45 min dříve (tj. 11:45-12:00) ! 
  • Vyhlášení všech dopoledních kategorií po dojetí kategorií mladších/starších žáků/žákyň, kadetů/kadetek – tzn. bude se vše vyhlašovat najednou

Zároveň pro chystáme pro Vás malé překvapení. Našeho závodu se sice letos nezúčastní mega hvězdy jako Jarda Kulhavý – ten u nás byl vloni, ale přivítáme několik, možná budoucích hvězdiček cross country pelotonu. I přes své mládí již něco dokázaly nejenom na domácím poli, ale také se velmi dobře předvedly na mezinárodní scéně. Pokusíme se je odchytit a krátce vyzpovídat během čekání na dekorování nejlepších dopoledních kategorií. Doufáme, že bude prostor i na Vaše otázky – tak už pomalu přemýšlejte, na co se chcete zeptat.

A nakonec malá ochutnávka, jak vypadá z ptačí perspektivy náš závodní polygon :

Share This:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    free vectors