Více a méně důležité informace před závodem

0 comments
  • Právě jsme se dozvěděli, že o víkendu bude omezen provoz na Exit 0 dálnice D8 , dávejte tedy vyšší pozornost na aktuální objížďkové značení , ať zbytečně nebloudíte. Příjezd je možný od obce Klíčany nebo Bašť. (od Baště pouze do 10:30, pak bude silnice uzavřena)

        Pozor o tomto víkendu !!!

       Od soboty 25.5. od 6 hodiny do neděle 26.5. do 18 hodiny bude zcela vyloučen provoz na I/9 pod dálničním mostem           u Zdib. Doprava bude vedena po vyznačených objízdných trasách. Stávající režim jízdy na dálnici D8 se nezmění.

       Budou se instalovat mostní skruže mostní skruže, aby se mohla následně zahájit betonáž nového mostu.

  • Je možno využít celodenní parking v TEAM AREA (stejná louka jako PREZENTACE).

  • Prosím neparkujte na asfaltové části od betonových zatarasů k vjezdu do areálu KB Expert, kde bude prezentace. Tato část musí být po celý den volná, slouží jako servisní komunikace pro hasiče, záchranku, časomíru a v neposlední řadě tam vede také závodní trať.

  • Při tréninku dbejte maximální opatrnosti při přejíždění hlavní silnice do zadního lesa (povolení zvláštního užívání včetně plné uzavírky. je od 10:30 – 17:00, nicméně i v tuto dobu zde může projíždět vozidlo IZS).  Závodní okruh  zde 2x kříží pozemní komunikaci III.tř. 0085.  Pro jakýkoliv jiný časový rámec není provoz na komunikaci III.tř. 0085 nijak omezován ani regulován, jinými slovy trénujete za plného silničního provozu. V rámci tréninku si musíte zajistit bezpečný přejezd komunikace III.tř. 0085 pro své závodníky sami!!! Dbejte prosím na svou bezpečnost !

  • Chování v rámci závodů:

    Závod se koná na soukromém majetku! Prosíme závodníky, aby se chovali šetrně k životnímu prostředí, neodhazovali při závodě použité duše, obaly od stravy a jiných doplňků apod. na jiná místa než k tomu určená. V případě, že neumíte nebo nechcete prázdné obaly dovézt do cíle, odhazujte je výhradně pod sebe na cestu závodu a ne do lesního porostu a příkopů. Usnadníte tak úklid pronajatých prostorů po závodu. Na cestě to najdeme my při úklidu, v lese třeba 5m od cesty to určitě najde majitel pozemku a příští rok jsme bez závodu. Děkujeme!

  • Závěrem malý kvíz a pozvánka

    Poznáte odkud a ze kdy je následující video ? Kdo v něm hraje hlavní role ?

    V dalších letech tyto dvě, tehdy malé holčiny, využívaly prostředí tratě XCO Beckov jako svůj hlavní tréninkový areál.
    Jak vypadají a co dělají dnes ? 
    czech team trenink - 2

    A co budou dělat zítra v sobotu v 15 hodin ?
    Dvě závodnice pořádajícího týmu ADASTRA Cycling Team budou stát na startu Světového poháru v Novém Městě na Moravě v kategorii juniorek !
    Obě holky slíbily, že se objeví v neděli na Beckově. Pokud to vyjde a bude chvilku čas, např. před vyhlášením vítězů dopoledních kategorií , tak se jich můžete zeptat na dojmy a zážitky ze svěťáku.

Share This:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    free vectors